Despre companie

Fondata in 2004, Casa Painii inca de atunci si-a propus si astazi putem spune ca, in ciuda dificultatilor de piata din Romania, a devenit liderul incontestabil al pietii de panificatie, patiserie si cofetarie din judetul Botosani.
Inca de la inceput acea sectie mica de panificatie, Casa Painii, a produs specialitati nemaintalnite pe piata clasica a painii, pana atunci doar „ albe”. Impreuna cu Bakaldrin Austria am dezvoltat o gama noua de specialitati, reusind sa producem, cu faina de secara, faina neagra, seminte si mixuri o gama de produse care a prins foarte bine la consumatori.
Standardul „gust” a fost un crez pentru noi cei de la Casa Painii si provocarea majora a fost sa producem industrial cu aromele si gustul „de acasa”.
In 2006 am construit fabrica de panificatie in standarde HACCP cu o capacitate de 24 to pe zi, in 2008 am facut cel mai frumos laborator de cofetarie si asa s-a nascut Casa Dulce, in 2014 am investit in linia de produse congelate.
Astazi, Casa Painii inseamna 500 clienti, 24 puncte de vanzare proprii, partener pentru toate supermarketurile din zona si un portofoliu bogat si gustos de produse. Pentru toate acestea, responsabili suntem cei 160 colegi, care nu vom inceta sa multumim vreodata clientilor pentru ca ne ofera satisfactia muncii.