Despre companie

Momentele cheie ale dezvoltarii companiei:
In 2006 s-a construit fabrica de panificatie in standarde HACCP cu o capacitate de 24 tone de produse pe zi
In 2008 s-a deschis cel mai modern laborator de cofetarie de la acea vreme. Asa s-a nascut Casa Dulce, un brand de cofetarie cunoscut acum de toti botosanenii, cu 2 cofetarii de exceptie frecventate de mii de clienti zilnic.
In 2014, Casa Painii a investit intr-o linie de produse congelate, produse comercializate la aceasta ora in aproape toata tara si in cateva puncte din Austria, UK, Republica Moldova.
In 2017, compania si-a dechis un depozit de produse congelate in Arad, pentru a deservi partea de Vest a tarii
Casa Painii a fost fondata in 2004 si si-a inceput activitatea ca o mica sectie de panificatie. Inca de la inceput, Casa Painii a produs specialitati nemaintalnite pe piata clasica a painii, pana atunci axata in special doar pe paine alba. Impreuna cu Bakaldrin Austria, Casa Painii a dezvoltat o gama noua de specialitati, reusind sa produca din faina de secara, faina neagra, seminte si mixuri o gama de produse care a prins foarte bine la consumatori. Asa a inceput sa prinda contur compania care a devenit liderul incontestabil al pietii de panificatie, patiserie si cofetarie din judetul Botosani.
Astazi, Casa Painii inseamna peste 600 clienti, peste 42 de puncte de vanzare proprii, un partener serios pentru toate supermarketurile din zona si pentru zeci de cantine din toata Romania. Portofoliul bogat si gustos de produse este in continua expansiune, aproape in fiecare saptamana o noua specialitate fiind introdusa in linia de productie si ulterior in magazine. Pentru toate acestea, Casa Painii le multumeste inca o data clientilor - ei fiind in primul rand cei care ofera satisfactia muncii!