Pufos, uşor şi crocant fără agent de creştere, stratificarea fiind realizată prin respectarea proceselor tehnologice aluatul foietaj este folosit la preparate sărate cât şi pentru desert. Are ca şi decor amestec de mac, sare si susan.
Ingrediente: Făină de grâu tip 480, apă, branza sarata de vaci, sare iodată, ulei rafinat de floarea soarelui.
Valoare energetică: Kcal/100gr=312, Kj/100gr=1305, Proteine/100gr=13.5, Lipide /100gr=7.6, Glucide / 100gr=51,9.
Ambalare: în pungi de polietilenă, câte 5 kg/bax în cutii de carton.
Condiţii de depozitare: a se păstra la ≤22°C.
Comercializare: se servesc ca atare.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.